Sanseveria met peper

Een absurde komedie in acht akten

                  

"De wereld is in transitie, meneer. Alles verandert."

(de postbode in Sanseveria met peper)

 

In onze snel veranderende wereld blijft het leven van Viktor en Roza zoals het altijd al geweest is. Ze hebben het geheugen van een goudvis en wonen al jarenlang op dezelfde zolder in hetzelfde bed, waar ze mekaar gisteren pas voor het eerst hebben ontmoet. Elke dag opnieuw willen ze met frisse moed uit het bed stappen om hun grootse plannen en wilde dromen te realiseren, maar elke dag opnieuw worden ze overvallen door angst voor verandering of ze zijn alweer vergeten wat ze wilden doen en dus blijven ze waar ze zijn. Op hun vertrouwde stekje. 

Maar plots wordt hun vredig bestaan verstoord door een tragisch ongeval...

 

“De teennagels van postbodes zijn op de Aziatische markt erg gegeerd, mevrouw, om ze te vermalen tot een afrodisiacum. Daar zijn al vele postbodes voor gestorven. Het ras der postbodes wordt zelfs met uitsterven bedreigd. Elke dag valt er wel ergens een postbode van het dak.”

 (de inspecteur in Sanseveria met peper)

 
 
 
 
Technische fiche:
 
 
Genre: absurde komedie 
 
Bezetting: 3 V 3 M (dubbelrollen mogelijk)
 
Duur: avondvullend
 
Decor: 1 decor
 
Auteursrechten: Auteursbureau Almo
 
 
Wenst u een digitale brochure van Sanseveria met peper te ontvangen, stuur dan een mailtje (met vermelding van de titel) naar info@theaterteksten.be en wij bezorgen u die zo snel mogelijk.